Website dominicaanse familie

De orde der predikheren (dominicanen) kent een geschiedenis die leest als een roman, vol helden als Meister Eckhart en Catharina van Siena, en boeven die als lid van de inquisitie voor veel ellende zorgden. Bovendien is de dominicaanse familie, ook in Nederland, een boom met vele takken: broeders, contemplatieve en actieve zusters, leken, parochies, studiehuizen en bezinningscentra.

Voor al deze groepen en ieder die verder belangstelling heeft is vanaf Beloken Pasen 2007 de website www.dominicanen.nl beschikbaar. De site is ontworpen door Jet Westbroek. Arjan Broers bedacht de site en treedt op als webmaster. In december 2011 trok de site, die in februari 2007 nog 18 bezoekers per dag trok, zo’n 500 dagelijkse bezoekers.

De website wordt momenteel vernieuwd.

Een reactie

  1. Marlie Maessen

    Beste mensen,
    Vorige week bracht ik een paar dagen door in het Dominicanen klooster in Huissen. Kennis maken met Meister Eckhart OLV Marja Haas was de aanleiding voor mij om hier naar toe te gaan. Mijn vraag is of jullie leesgroepjes weten in het gooi die zich verdiepen in de preken van Eckhart. Mag ik van u horen? Met vriendelijke groet
    Marlie Maessen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven