Een opdrachtgever die acht eeuwen bestaat, dat is een buitenkans. Met een aantal partners werk ik dit jaar aan het 800-jarig bestaan van de Orde van de Predikers, de dominicanen.

tw-avatarAl veel meer jaren dan ik had verwacht werk ik voor de dominicanen. Ik maak er een website, schreef een boek, begeleid een blog, geef advies en preek in kerken die uit de nalatenschap komen van de predikorde. Spottend noem ik mezelf wel eens een bijbroeder.

In 2016 bestaat de Orde 800 jaar. Samen met de bureaus Waardengedreven, TakeTwo en Johnny Wonder werk ik dit jaar aan een campagne met tal van onderdelen die niet de jarige zelf, maar de ontmoeting en de boodschap centraal stellen. ‘Om stil te staan bij wat ons draagt, te delen wat ons beweegt en te vieren dat we bestaan’.

Zie www.800jaardominicanen.nl