Maar liefst zeventien jaar lang was de dominicaanse familie in Nederland mijn belangrijkste opdrachtgever. Ik maakte de website en verzon projecten zoals bij het 800-jarig bestaan, de voorstelling Cabaretiers en andere predikers en Leven in volheid, een multimediaal project in coronatijd, met dominicanen en andere mensen van de verbeelding.

In die jaren heeft de Orde van de Predikers enorm veel zien veranderen, maar gebleven is de durf om als verkondigers van het Goede Nieuws helemaal van deze tijd én van de traditie te zijn.

De fusie van Nederlandse en Belgische dominicanen en de nieuwe website die daarbij hoort is voor mij een mooi moment om het stokje over te dragen aan een jongere collega, Jesse Reith. Ik blijf op afstand betrokken, maar ben nu vooral heel dankbaar voor het gedeelde vertrouwen, de inspiratie en de ruimte om communicatief te ondernemen, en vooral voor de zuster- en broederschap die ik heb ervaren.”