UPDATE – Ook deze editie is al weken tevoren volgeboekt. Aanmelding is gesloten.

Het debat over Voltooid Leven gaat vooral over autonomie en over medische en juridische vragen. Er is weinig aandacht voor het belang van het samen stil staan bij vragen als: hoe rond ik mijn leven af? Wat laat ik na? Wat troost mij? En wat maakt mijn leven nu waardevol?

Omdat ons leven eindig is, doet vandaag ertoe, en dat moet je delen. Dat is veel interessanter dan het idee dat je je dood goed moet regelen.

Vanuit die overtuiging organiseren we opnieuw de inspiratiedag Grenzeloos leven, met ouderenorganisatie KBO-PCOB. Deze dag werd eerder succesvol gehouden in de dominicanenkloosters van Zwolle (2017) en Huissen (2018). Dit keer is het in Heiloo, op 1 november 2019. Het is een mix van lezing, workshops en ontmoeting, die weldadig blijkt te zijn.

Bekijk hier de folder

inschrijven kan via KBO Noord-Holland of telefonisch via: 023-750 51 55.