In oktober 2010 trok ik in bij communicatiebureau Einder in de Lindenberg in Nijmegen, om na jaren in mijn uppie werken deel te zijn van een groter geheel. In dit geval: een vrolijke werkvloer in het centrum van de stad, met uitzicht op het Valkhof, de rivier en in de verte de Ooij.

Na bijna 4,5 jaar als ‘huurling’ in het warme bad dat Einder is, werk ik sinds 1 maart weer op mijn eigen stek, nu in die polder die in de verte lag. Voor kenners van de streek: ik ben van ‘het hoog’ naar ‘het laag’ gegaan. En voor mensen die van inkoppertjes houden: dat werd tijd ook (leuk hoor).

Dank je wel Teun, Hendriek, Petra, San, Astrid, Nick, Esther, Margriet, Lenny, Claudia, Hanneke, Marcel, en mede-huurlingen Imke, Miranda, Ellis: voor jullie gastvrijheid en vriendschap in vrolijke, productieve en roerige tijden.

Oktober 2010.
Oktober 2010
Maart 2015.
Maart 2015

Mijn nieuwe adres:
Schoolstraat 3
6579 AN Kekerdom