Je had het anders gepland, of nog helemaal niet: vakantie. Je wilt die tijd goed besteden, want je hebt genoeg vragen. Hoe het verder moet. Hoe jij verder kan. En je wilt tijd om op
adem te komen: inspiratie.

In de week van 27-31 juli ben je welkom voor De Andere Vakantie in het Dominicanenklooster Huissen, georganiseerd door Ron van Es, oprichter van de School for Purpose Leadership. Ik ben co-begeleider.

In deze week werken we vijf ochtenden en twee middagen. De andere drie middagen kun je zelf aan de slag met een persoonlijke opdracht. Je overnacht in het klooster.

Leidraad is de cirkel van betekenisvol leven die Ron van Es beschrijft in zijn boek Ertoe doen.

Kosten: € 740, ex BTW. Inclusief verblijf op een 1-persoonskamer, maaltijden, consumpties en het boek Ertoe doen.

Klik hier voor meer informatie en hier om je op te geven.

Programma:
We beginnen om 09.30u met koffie en inchecken. Daarna gaan we als groep de diepte in. We eindigen met een heerlijk (vega)lunch.

Maandagochtend. Inchecken. Waar sta je nu, waar wil je heen?

Dinsdagochtend. Weten. Waar heb je weet van? Wat is nog verborgen? Waar ben je geraakt, hoe voel je de pijn van dat wat je wilt? Deze ochtend gaat over verlangen.

Dinsdagmiddag. Je loopt een labyrint met de vragen die je opdeed in de maandag – en dinsdagochtend sessies.

Woensdagochtend. Erkennen. Kun je in het licht gaan staan? Welke antwoorden kun je toelaten inmiddels en waar vat je moed?

Donderdagochtend. Kunde. Als er geen plan is, is er ook geen weg. Als er geen doel is, is er ook geen aankomst. Deze ochtend gaat over voorbereiding, plannen en actie.

Vrijdagochtend. Compassie. Je bent niet alleen op deze wereld, alles wat je onderneemt doe je voor en met anderen. Hoe kun je vanuit compassie leven? Waar ligt verbinding? Wat leren relaties jou?

Vrijdagmiddag. Je verhaal. Hoe ga je hier weg en wat vertel je bij thuiskomst? Hoe gaat je verhaal verder?

Er is gelegenheid mee te bidden met de broeders dominicanen in het klooster.
Uiteraard houden we ons aan de RIVM-regels.

De Andere Vakantie wordt ook in andere weken, met andere co-begeleiders en op andere plaatsen in het land gehouden. Kijk hier voor meer info.